Managed hosting door True

Fujitsu beloont loyaliteit via channelprogramma

 

Fujitsu Technology Solutions biedt nieuwe partners die deelnemen aan het loyalty-programma INSPIRATION de mogelijkheid extra marge te verdienen op hun verkopen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot 16 oktober 2009; het programma loopt tot en met 31 maart 2010.

Geregistreerde partners die de gestelde omzetrealisatie hebben behaald, ontvangen twee procent extra marge die zij na afloop van het zes maanden durende programma rechtstreeks claimen bij Fujitsu Technology Solutions. De drie best verkopende partners die zich bovendien voor minimaal 1 SELECT Partner level hebben gecertificeerd, maken kans op nog meer marge.

De realisatie wordt gemeten vanuit de sell-out rapportages die Fujitsu Technology Solutions ontvangt van haar distributeurs Copaco Nederland, Actebis Computers en Tech Data Nederland. De poductgroepen die meetellen voor het bereiken van de doelstellingen zijn business PC's, Business Mobiles, Intel Servers en Storage-producten.

Volgens Frans Hopstaken, Sales Manager SME/Channel bij Fujitsu Technology Solutions, komt het INSPIRATION-programma tegemoet aan de wens van veel resellers om meer marge te kunnen draaien. "In deze moeilijke tijden zijn partners veel meer geïnteresseerd in hogere marges dan in nieuwe gadgets. Wij vinden het belangrijk naar onze partners te luisteren en geven dan ook graag gehoor aan hun wensen. We belonen de toewijding van onze partners. Onze kanaalstrategie is zowel gericht op verbreding (meer partners) als verdieping (de partners en wij moeten steeds belangrijker worden voor elkaar)."

Geïnteresseerde resellers kunnen contact opnemen met Ernst Jan Langerak, Manager Sales Development bij Fujitsu Technology Solutions via: 0346-598779 en ernstjan.langerak@ts.fujitsu.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3101609). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.