Managed hosting door True

SaaS Channel-Business evenement in Aviodrome

 

Op 24 november vindt in het Aviodrome in Lelystad het eerste evenement dat stil staat bij de business impact van SaaS (Software as a Service) op het ICT kanaal.

In een speciaal ingericht Social Network vindt er vanaf het moment van registratie de interactie tussen partners en vendors plaats. Experts geven regelmatig een update over de laatste stand van zaken.

De stand van zaken
Volgens recente onderzoeken blijkt dat de interesse van eindgebruikers in de aanschaf van software als een dienst substantieel is toegenomen. 75 procent van alle bedrijven maakt al op de een of andere manier gebruik van SaaS-diensten. Wat betekent dit voor de wederverkopers van ICT oplossingen? B.v. op het gebied van competenties, het portfolio, verkoopmarges, maar vanzelfsprekend ook het businessmodel. Ervaren experts geven tijdens SaaS4Channel evenement . Belicht vanuit zowel de theorie als praktijk en vanuit het perspectief van de vendor en de partner.

Social Network
Voor de interactie, kennisuitwisseling en de registratie maakt de organisatie gebruik van een speciaal ingericht Social Network. Voorafgaand aan het evenement zullen hierin discussies worden gevoerd. Openstaande vragen worden tijdens de interactieve afronding van het evenement besproken. Het SaaS4Channel social network zal na 24 november open blijven voor het voeren van discussie en het netwerken tussen diverse partijen. Het social network is te vinden op http://www.saas4channel.nl/

Programma
Het interactieve programma, waaraan de deelnemers vanaf het moment van registratie mede richting kunnen geven, wordt verzorgd door experts uit de markt. Partijen discusieren over de invloed van SaaS op het kanaal vanuit diverse richtingen, vendors, partners, klanten. Met een talk show vindt een spetterende afsluiting plaats. De sprekers worden geconfronteerd met kritische vragen van collega's uit de zaal en vanuit het Social Network.

Organisatie
Drijvende krachten achter SaaS4Channel zijn Ruud Ramakers (Mitopics & bestuurslid SaaS~Cloud netwerk ICT~Office) en Leo van Schie (Partner Performance). Beiden brengen een rijke ervaring op het gebied van SaaS en ICT kanaal-kennis in.

Partners
SaaS4Channel wordt mede mogelijk gemaakt door: AllSolutions, 7P, Escrow4All, Espresso Gridpoint, BackupAgent en CRN

Aanmelden kan via http://www.saas4channel.nl/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3095814). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.