Managed hosting door True

ACCPAC begint met nieuw partnermodel in Nederland

 

ACCPAC Europe, leverancier van customer relationship management-oplossingen, heeft de transitie naar een volledig partnergebaseerd model op de Nederlandse markt voltooid.

ACCPAC zal in Nederland - net als overal ter wereld - uitsluitend gaan werken via een netwerk van business partners. De Nederlandse vestiging van het bedrijf werkte de afgelopen drie jaren al nauw samen met lokale partners.

Bestaande klanten kunnen kiezen uit een aantal lokale partners. ACCPAC blijft ondersteuning bieden via een combinatie van lokale ondersteuning in Nederland en toegang tot een centrale helpdesk in Dublin, Ierland. De voormalige ACCPAC-medewerkers in Nederland zijn partnerbedrijven gestart en blijven de CRM-oplossingen van ACCPAC leveren.

‘We zijn verheugd dat deze transitie zo vlekkeloos is verlopen’, zegt Greg Casey, vice-president European sales van ACCPAC. ‘We zijn toegewijd aan ons partnermodel in iedere regio waarin we opereren. Niet alleen wij, maar ook ons partnernetwerk en onze klanten profiteren van het feit dat we via nieuwe partnerships samen blijven werken met lokale ACCPAC-mensen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/309467). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.