Managed hosting door True

RES Software viert tienjarig jubileum

 

RES Software bestaat vandaag tien jaar. Sinds de oprichting in 1999 is de Nederlandse onderneming uitgegroeid tot een sterke speler op het gebied van user workspace management.

Ruim 2.500 bedrijven wereldwijd maken inmiddels gebruik van de oplossingen om desktops en infrastructuur eenvoudig beheerbaar te maken en hun medewerkers een persoonlijke, veilige en betrouwbare workspace te bieden. De werkomgeving wordt dynamisch opgebouwd aan de hand van de context van de eindgebruiker, waardoor de juiste applicaties, gegevens en instellingen beschikbaar zijn. Met RES PowerFuse zijn door de jaren heen meer dan 1 miljoen persoonlijke werkomgevingen gebouwd en onderhouden. Eindgebruikers worden optimaal ondersteund in hun dagelijkse werk. Systeem- en desktopbeheerders besparen veel tijd en moeite en de IT-afdeling kan persoonlijke desktops eenvoudig blijven leveren en beheren, aldus RES Software.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste mijlpalen in de geschiedenis van de onderneming:

1999 - Oprichting van RES Software; RES PowerFuse, user workspace management, was het eerste product dat op de markt werd gebracht
2001 - Opening eerste kantoor in de Verenigde Staten
2003 - Uitbreiding van Citrix naar traditionele desktop en laptop-omgevingen
2004 - Start ontwikkeling RES Wisdom, de run book automation oplossing
2005 - Meer dan 200.000 RES PowerFuse licenties verkocht. Introductie van RES Wisdom, RES Software wordt Gold Certified Partner van Microsoft
2007 - Meer dan 100% groei van de omzet, uitbreiding naar de UK, meer dan 435.000 RES PowerFuse en ruim 60.000 RES Wisdom licenties verkocht.
2008 - Introductie van de gratis RES PowerFuse Express Edition en uitbreiding naar VMware desktops
2009 - Kapitaalinjectie van 12,5 miljoen dollar door investeringsmaatschappij Updata om de internationale groei te stimuleren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3094074). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.