Managed hosting door True

HumanWave verkoopt applicaties op Cordys Marketplace

 

HumanWave, leverancier van online Human Resource Management-oplossingen (HRM), biedt als eerste HRM-oplossingen aan via de Cordys Marketplace.

Hiermee is het de eerste Cordys ISV-partner die applicaties via deze verkoopportal aanbiedt. Cordys Marketplace is onderdeel van de Cordys Process Factory (CPF). Op de Cordys Marketplace kunnen gebruikers van elke organisatie snel handige cloud-applicaties vinden en installeren. Deze hoeven ze niet te programmeren of op complexe wijze te integreren in hun huidige systemen.

"In de huidige economie willen bedrijven flexibel zijn en snel kunnen reageren op allerlei veranderingen. Bedrijfsprocessen voor Human Resource Management zijn essentieel om snel actie te kunnen ondernemen", zegt Bart Aarsen, CEO van HumanWave. Veel organisaties beheren HRM-processen met logge ERP-systemen die moeilijk aanpasbaar zijn. "Met gebruiksvriendelijke cloud-oplossingen beschikken bedrijven over de juiste tools voor bedrijfsmatige groei, ontwikkeling, fusies en krimp. Daarnaast kunnen ze hiermee de activiteiten van hun medewerkers en HR-afdelingen in lijn brengen met hun strategische doelstellingen." De oplossingen die HumanWave in de cloud beschikbaar stelt, zijn voor Staffing, Absence Management, Expense Management, Recruitment Management en Travel Management.

Jan Baan, ceo van Cordys: "De Cordys Process Factory is een open omgeving waar iedereen specifieke mash-up-applicaties, oftewel MashApps, kan ontwikkelen. Op de bijbehorende Marketplace kunnen ISV's hun eigen distributiekanaal voor cloud-applicaties opzetten. We zijn bijzonder verheugd dat we zo snel na de officiële lancering van de Cordys Process Factory HumanWave kunnen verwelkomen als eerste partner die deze omgeving gebruikt. Veel andere ISV's werken momenteel aan bedrijfsmatige Cloud-applicaties die binnenkort eveneens op de Cordys Process Factory Marketplace beschikbaar zijn."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3092908). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.