Managed hosting door True

Fibremax wint eerste Benelux Rising Star

 

Het Nederlandse Fibremax heeft de Benelux Rising Star Award 2009 gewonnen, een wedstrijd voor jonge, veelbelovende technologiebedrijven. Visys uit het Belgische Hasselt werd tweede.

De Rising Star is een onderdeel van de Deloitte Technology Fast 50. Bij de Deloitte Technology Fast 50 worden de snelste groeiers uit de technologiesector in de Benelux (procentuele omzetgroei in de voorbije vijf jaar) bekroond. In het nieuwe onderdeel Rising Star duidt een vakjury een rist jonge bedrijven aan die volgens hen het potentieel hebben om ooit in die lijst te belanden.

Voor de eerste editie waren er 12 Benelux-bedrijven geselecteerd, waaronder 3 Belgen: Eclipse International uit Antwerpen, EconCore uit Leuven en Visys uit Hasselt. Van die 12 gingen 11 genomineerde bedrijven de uitdaging aan om een 'elevator pitch' te houden voor de jury. Uiteindelijk werd het Nederlandse Fibremax uitgeroepen tot winnaar. Dat is een "producent van lichtgewicht precisiekabels die gemaakt worden middels van een uniek productieproces."

De tweede plaats was voor een Belgisch bedrijf, het Hasseltse Visys. Dat maakt digitaal geautomatiseerde sorteeroplossingen voor food en non-food producenten. Sendsteps uit Amsterdam werd uitgeroepen tot de publiekswinnaar en Zoover Media uit Nijmegen ontving een eervolle vermelding.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3092265). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.