Managed hosting door True

Ingram Micro distribueert Kodak documentscanners

 

Per 1 oktober heeft Ingram Micro een distributieovereenkomst gesloten met Kodak. Ingram Micro voert vanaf die datum de documentscanners en bijbehorende software van Kodak. Kodak is een belangrijke aanvulling op het al grote aantal leveranciers, omdat met de uitermate snelle documentscanners een breder klantsegment bediend wordt.

Marc Cox, Director sales, marketing & business management bij Ingram Micro, is blij met het contract. "Kostenbeheersing staat bij iedere klant bovenaan de agenda. Kodak is een gerenommeerd en servicegericht bedrijf, dat daarop inspeelt doordat hun producten kosten reduceren en efficiëntie verhogen. Als Ingram Micro willen we voorop lopen en direct reageren op innovatieve ontwikkelingen die aansluiten bij wat onze klanten willen. We bereiken een extra groep klanten, voor wie we nu ook ‘one-stop-shopping' kunnen bieden. Bovendien is de samenwerking met Kodak interessant voor onze projectenbusiness."

"Ingram Micro is voor Kodak Document Imaging een zeer aantrekkelijke distributiepartner, innovatief, en met een sterke logistieke kracht en persoonlijke dienstverlening", vertelt Wilbert van de Weijer, Sales Manager Kodak Document Imaging. "De behoefte aan het digitaliseren van documenten binnen bedrijven en overheden zal de komende jaren sterk toenemen, met name in het desktopscanning segment, en onze samenwerking met Ingram Micro past perfect bij onze gezamenlijke groeiambities. Beide partijen hebben ondersteuning en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en onze klanten kunnen daar optimaal van profiteren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3090776). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.