Managed hosting door True

Global Knowledge lanceert Windows 7

 

Global Knowledge organiseert op de avond voorafgaand aan de officiële lanceerdatum van Windows 7 een evenement waardoor geïnteresseerden als eersten in bezit kunnen komen van de Windows 7 licentie die hun voorkeur heeft.

Bovendien krijgen deelnemers deze avond een presentatie en demonstratie over Windows 7 met aansluitend een korte training. Hiermee kunnen deelnemers na afloop direct aan de slag met Windows 7. De presentatie, demonstratie en training wordt gegeven door vooraanstaande sprekers en trainers van Microsoft en Global Knowledge, waaronder Tony Krijnen en Daniël van Soest.
Tijdens de korte training zullen ondermeer de nieuwe features van Windows 7 (dus wat is anders en nieuw ten opzichte van Windows XP en Vista) aan de orde komen. Voor de training is geen vooropleiding of kennis voor de training. Het Windows 7 launch evenement is toegankelijk voor zowel zakelijke bezoekers als ook voor particulieren.
Global Knowledge is door Microsoft gecertificeerd als Gold Partner voor Learning Solutions (CPLS) en biedt inmiddels klassikale Windows 7 trainingen aan in het open rooster of op locatie bij klanten.
Geïnteresseerden die bij de Windows 7 launch op 21 oktober 2009 aanwezig willen zijn kunnen zich inschrijven via de speciaal voor het evenement opgezette website www.windows7launch.nl aanmelden. De eerste 50 inschrijvers voor de Windows 7 launch een gratis Windows 7 Ultimate edition cadeau.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3085686). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.