Managed hosting door True

Microsoft maakt Windows 7 tocht door Europa

 

Microsoft toert van 26 oktober tot en met 9 november met een bus vol Windows 7-experts langs elf Europese steden. Tijdens elke stop brengt deze Microsoft Career Express nieuwe technische trainings- en carrièremogelijkheden onder de aandacht en geeft het sneak previews van Windows 7, Windows Server 8 en Exchange 2010. Op 2 november komt de Career Express langs in Veenendaal bij ict-dienstverlener Info Support.

De Microsoft Career Express start de toer in Milaan en eindigt in Berlijn bij de aftrap van de Microsofts ontwikkelaarsconferentie TechEd Europe 2009. De toer richt zich vooral op systeembeheerders, applicatiebeheerders en infrastructuurspecialisten.

Carrièrepad

Tijdens de stops bij de verschillende Microsoft Learning-partners laat het busteam niet alleen de laatste ontwikkelingen op productgebied zien, maar adviseert het systeembeheerders, infrastructuurspecialisten en applicatiebeheerders ook over hun verdere ontwikkeling en de mogelijkheden van technische Microsoft-trainingen.

'Wij zijn in onze rol van opleider altijd bezig met het carrièrepad van cursisten. Dit evenement past daar goed bij. Het helpt mensen bewust te maken van hun loopbaanmogelijkheden en -wensen op de lange termijn', zegt Thomas de Klerk van Info Support.

De Elfstedentocht is een initiatief van Microsoft Learning vanuit het hoofdkwartier in Seattle. In de Verenigde Staten is al een vergelijkbare rondrit gemaakt langs verschillende Microsoft Learning-partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3085556). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.