Managed hosting door True

Eerste netbookkar in Nederland

 

Met het enorme succes van de netbook stijgt ook de vraag naar gebruikstoepassingen voor de minilaptop. IT Meubel, producent van IT opbergsystemen, speelt hier handig op in: zij introduceren de eerste netbookkar van Nederland.

De netbookkar is niet alleen een diefstalbestendige opbergplaats, maar tegelijk een centraal oplaadpunt voor maximaal 35 netbooks. Vooral voor onderwijsinstellingen is het mobiele bergsysteem een ideale oplossing: ieder klaslokaal is binnen enkele minuten omgetoverd tot een ICT-lokaal en na gebruik worden de netbooks veilig opgeborgen. Doordat het systeem direct de minilaptops oplaadt, kampt een volgende gebruiker nooit met een lege accu. Meer informatie over de eerste netbookkar van Nederland is te vinden www.netbookkar.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3083147). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

[quote] De netbookkar is niet alleen een diefstalbestendige opbergplaats [/quote]
... dan nemen ze de kar op wieltjes wel in zijn geheel me .... 35 is altijd beter dan 1

Door middel van een (optionele) wandbevestiging, wordt de netbookkar aan de muur vergrendeld. Omdat de deuren tegen de muur zitten, is deze diefstalbeveiliging zeer effectief. Natuurlijk kan de kar ook in een goed afgesloten ruimte worden gereden.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.