Managed hosting door True

Citrix start Ready Open Networking Program

 

Citrix introduceert een nieuw partnerprogramma: het Citrix Ready Open Networking Program. Dit nieuwe ecosysteem van partners stimuleert het gebruik van NetScaler VPX, een virtuele appliance voor application delivery en load balancing.

Het Open Networking Program maakt het volgens Citrix eenvoudiger voor softwareleveranciers, zakelijke klanten en cloud-leveranciers om hun virtuele netwerkoplossingen te integreren met de oplossingen van andere partners in het programma.

Binnen het programma is ruimte voor verschillende soorten partners. Zo ondersteunen platform partners de implementatie van NetScaler VPX en leveren application partners oplossingen die inter-operabel zijn met NetScaler VPX, door een integratie van de load balancing en application delivery functionaliteiten van deze virtual appliance. Ook cloud- en hosting-leveranciers vormen een groep partners, die on-demand application networking leveren aan klanten. Solution partners, tenslotte, vullen NetScaler VPX aan, onder meer op het gebied van cloud-based messaging security en flexibele identity management producten.

Deelnemers aan het Citrix Ready Open Networking Program zijn onder meer Ankeena, Apere, Arista, Dell, Fujitsu, HP, Intel, Joyent, Oracle, SoftLayer, Trend Micro en Vyatta. Een complete lijst is te vinden op: http://www.citrix.com/ready/list/products?family=netscaler%20VPX.

Grote en kleine organisaties kunnen met NetScaler VPX application delivery functionaliteiten inzetten voor elke webapplicatie, eenvoudig en voor een lage prijs, zo zegt Citrix. NetScaler VPX combineert een brede platformondersteuning met een betaalbare licentie en gigabit-prestaties. NetScaler VPX is sinds mei 2009 beschikbaar als preview en is sindsdien door duizenden zakelijke gebruikers en cloud providers gedownload en geëvalueerd.

Prijzen en beschikbaarheid
NetScaler VPX is nu overal beschikbaar via Citrix Solution Advisors. Naast de Standard, Enterprise en Platinum edities van NetScaler VPX, kan nu ook een gratis Express Edition worden gedownload op: http://www.citrix.com/netscalervpxexpress.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3082420). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.