Managed hosting door True

TCW distributeur Benelux serverlijn MSI

 

TCW uit Zoetermeer en Micro Star International (MSI) maken bekend dat TCW met ingang van 1 oktober 2009 de distributierechten krijgt voor de Benelux van de complete serverlijn van MSI. TCW is hierdoor de tweede officiële distributeur van de MSI-serverlijn in de Benelux.

MSI maakt deze keuze vanwege de uitgebreide technische kennis die bij TCW aanwezig is. Daarbij komt dat het klantenbestand van TCW aansluit bij de wensen van MSI. Door deze samenwerking wordt er een nog groter afzetgebied gecreëerd voor de serverlijn van MSI, aldus de twee partners. 

TCW kan door middel van het distributeurschap een brede klantengroep, waaronder system integrators, bedienen met een breder productportfolio. ‘De producten van MSI passen uitstekend in onze productstrategie', zegt Fouad el Youssoufi, sales manager van TCW. ‘De serverlijn omvat een uitgebreide serie producten, waarmee we onze klanten goed van dienst kunnen zijn. Dit diverse aanbod aan server moederborden van MSI complementeert ons productportfolio. Wij zijn dan ook uitermate verheugd over onze samenwerking.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3082313). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.