Managed hosting door True

WTC Rotterdam besteedt uit aan Avantage

 

Beurs-World Trade Center Rotterdam heeft zijn systeembeheer uitbesteed aan Avantage. Deze activiteit kostte de facilitaire dienstverlener te veel tijd. Bovendien behoort het niet tot de kernactviteiten. Het contract heeft een looptijd van drie jaar. Avantage gaat het beheer van netwerk en servers op afstand uitvoeren.

Beurs-World Trade Center Rotterdam verhuurt kantoren, levert secretariële- en facilitaire diensten en beschikt over een eigen congrescentrum. Het systeembeheer ging operationeel manager Facilitair Beheer Kees Dobbelstein steeds meer tijd kosten. Nu dit werk aan Avantage is overgedragen kan hij meer aandacht schenken aan zijn andere facilitaire taken. 'Ik heb meer tijd voor huurders binnen het Beurs-World Trade Center en voor externe klanten voor wie we bijvoorbeeld schoonmaak en beveiliging regelen. Om hen draait het uiteindelijk.'

Avantage is een middelgrote ict-dienstverlener uit Capelle aan den IJssel. Het bedrijf heeft relatief veel klanten in de regio Rotterdam. Vorig jaar sloot het nog een miljoenencontract met de Christelijke Scholengemeenschap Melanchton in de Maasstad voor het werkplek- en netwerkbeheer. Beurs-World Trade Center Rotterdam was al eerder klant van Avantage en liet het ict-netwerk vervangen door de automatiseerder.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3077937). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.