Managed hosting door True

Qwerty gaat Apacer geheugens voeren

 

Het geheugen arsenaal van Apacer wordt vanaf heden gedistribueerd door de Osse groothandel Qwerty.

De Taiwanese fabrikant Apacer Technology Inc., voormalig dochter van Acer, is een wereldleider op het gebied van geheugen modules en digitale opslag en heeft een wereldwijd verkoop- en marketing netwerk ter ondersteuning van zijn distributeurs, OEMs en partners in retail. Apacer geheu-genmodules staan bekend om de hoge prestaties en betrouwbaarheid. Naast geheugenmodules biedt Apacer onder andere USB sticks, MP3/4 spelers, geheugenkaarten, externe harde schijven, SSD's en diverse accessoires aan.

Commercieel directeur Remko Rijs van Qwerty: "Lange tijd al voeren we met succes de geheu-genmodules van Transcend. Onze filosofie is steeds om twee fabrikanten per productgroep te voe-ren. Bij Apacer zien wij een wat agressievere marktbenadering. Daarnaast vullen beide merken el-kaar goed aan."

Goran Sovilj, account manager Nederland van Apacer beaamt dit en voegt er aan toe dat hij onder andere met Qwerty de intentie heeft om de Nederlandse markt te veroveren. Apacer heeft internationaal een reputatie opgebouwd die hoge prestaties en betrouwbaarheid koppelt aan een goede prijs. Men concentreert zich op die digitale content, die deel uitmaakt van ieders dagelijks leven.

Een aantal flash drives, waaronder de populaire AH321 wordt geleverd met Apacer Compression Explorer, software die het mogelijk maakt tot 5x meer data op te slaan en wachtwoord beveiliging toe te passen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3076503). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.