Managed hosting door True

Brocade Alliance Partner Network programma uitgebreid

 

Brocade kondigt aan het wereldwijde Alliance Partner netwerk uit te breiden met nieuwe channelprogramma's. Deze programma's zijn speciaal ontwikkeld om storage en IP networking channelresellers aan te trekken door selectievere en rendabele professional services, ondersteuning en garantie te bieden.

Het nieuwe Brocade Professional Services Program (PSP) biedt een selectieve groep channelpartners de mogelijkheid om een breed aantal implementatiediensten van Brocade te leveren of om hun eigen diensten te verkopen met een Brocade certificatie. Tevens onthulde Brocade vandaag het Support Delivery Program (SDP) dat een selectieve groep channelresellers in staat stelt op verschillende niveaus ondersteuning te leveren. Ook het Brocade Assurance Limited Lifetime Warranty is nieuw en biedt gelimiteerde, levenslange garantie op een select aantal IP networking producten.

In een poging zich te richten op de groeiende Brocade IP/Ethernet networking install base en toegenomen markteisen, maakt het Brocade PSP resellers van Brocade mogelijk om hoogwaardige professionele services te leveren aan hun klanten nadat zij het nieuwe Brocade IP gecertificeerde Consultant certificaat hebben behaald.

Het Brocade SDP is ontwikkeld om een select aantal partners de kans te geven ondersteuning te bieden op Brocade's datacenter en IP/Ethernet networking oplossingen. Hierdoor kunnen nieuwe producten worden geleverd en een sterkere, meer strategische relatie met klanten worden opgebouwd. Het programma erkent het feit dat partners verschillende kennisniveaus en technische capaciteiten hebben van de producten van Brocade. Het Brocade SDP maakt om die reden gebruik van een trapsgewijze aanpak, met daarin twee onderscheidende partnershipniveaus: specialisten en professionals. Binnen beide niveaus definieert en levert elke Brocade SDP partner hun eigen ondersteuning op de producten van Brocade.

Brocade biedt networking klanten nu ook het Brocade Assurance Limited Lifetime Warranty programma: een gelimiteerde, levenslange garantie op nieuwe aankopen van high-performance Brocade FastIron WS compact switches, Brocade FastIron CX edge switches en Brocade TurboIron 24x compact 10 Gigabit Ethernet top-of-rack switches. De nieuwe garantie draagt bij aan de reductie van cost of ownership en financiële risico's waardoor eindgebruikers de besparingen in andere kritische gebieden van hun bedrijf kunnen investeren.

Het Brocade Alliance Partner Netwerk werd in mei van dit jaar officieel geïntroduceerd. Het netwerk is ontwikkeld om channelresellers te helpen het rendement te maximaliseren en behouden met behulp van innovatieve sales programma's, aantrekkelijke diensten en ondersteuning, en met high-integrity business processen en tools. Dit programma is ontwikkeld om channelpartner een waardig alternatief te bieden binnen de networking industrie.

"Brocade doet er alles aan om channelpartners te helpen hun marktaandeel en klanttevredenheid te verhogen door een compleet portfolio van innovatieve, bewezen en kosteffectieve datacenter en IP/Ethernet networking producten en diensten te bieden," zegt Barbara Spicek, vice president of worldwide channels bij Brocade. "Deze nieuwe diensten en ondersteuningsprogramma's helpen channelpartner de beste klantervaring te leveren met een uitgebreid product- en ondersteuningsmodel. Het ondersteunt daarnaast onze doelen om het partnerrendement en return-on-partnership te verhogen."

Meer informatie

Voor meer informatie bezoekt u http://www.brocade.com/apn

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3075157). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.