Managed hosting door True

Parentix kiest voor Cisco UCS en cloud diensten

 

Parentix, application service provider, heeft gekozen voor het unified computing-systeem van Cisco. De hoster van bedrijfskritische applicaties stapt dit jaar nog over op de nieuwe datacenterarchitectuur.

Doel is vereenvoudiging van de datacenterinfrastructuur, waardoor flexibiliteit toeneemt en de dienstverlening naar de klant versnelt. Parentix, opgericht in 2000, biedt Windows-gebaseerde applicaties tegen een vaste prijs per werknemer per maand. Deze applicaties met hoge i/o-vereisten vragen om een infrastructuur met de hoogst mogelijke beschikbaarheid. Met unified computing van Cisco realiseert de provider een gestandaardiseerd hardwareplatform met geïntegreerd it-beheer. Hiermee vermindert niet alleen de complexiteit van de it-infrastructuur, maar wordt ook de schaalbaarheid vergroot. Zo realiseert Parentix een aanzienlijke verbetering van de efficiency en kunnen ze hun klanten beter maatwerk bieden.

Coks Stoffer, algemeen directeur Cisco Nederland: "Na vele jaren van ontwikkeling zijn we blij te zien dat de eerste innoverende hosting providers overstappen naar Cisco's server blade."

De configuratie bestaat uit een combinatie van UCS blade chassis met de redundante UCS Fabric Interconnects. Storage zal worden aangesloten via iSCSI. Parentix hoopt nog dit jaar de implementatie af te ronden, na een testperiode van een maand.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3067338). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.