Managed hosting door True

Nieuw mkb-programma voor Cisco-partners

 

Cisco introduceert een nieuw wereldwijd programma voor partners die zich richten op de mkb-markt. Het programma stelt Cisco-partners in staat hun resultaten verder te verbeteren.

Cisco breidt zijn productportfolio voor het mkb uit met nieuwe technieken voor netwerkbeveiliging en collaboration. De leverancier blijft zich hiermee richten op het ondersteunen van kleine bedrijven, waarbij ook de renteloze financieringsregeling voor mkb-ers wordt verlengd in Europa, de Verenigde Staten en Canada.

Cisco investeert in partners, technologie en ondersteuning om zijn strategie voor het mkb verder te ontwikkelen. Met zijn small business-oplossingen helpt het bedrijven met minder dan honderd medewerkers concurrentievoordeel te behalen. "Met dit nieuwe partnerprogramma en ons uitgebreide productportfolio, helpen we onze partners hun klanten in het mkb succesvol te bedienen", zegt Fred Gerritse, directeur channel Cisco Nederland.

Verschillende programma's
Om tegemoet te komen aan verschillende typen partners introduceert Cisco vijf verschillende varianten van het Small Business Partner Development Fund (PDF). Zo zijn er specifieke programma's voor Cisco Registered Partners, Cisco Specialized Partners, online resale partners en service providers. Small Business PDF biedt partners, afhankelijk van de producten die zij inkopen, de mogelijkheid deze eens in het kwartaal te betalen. Ook biedt Cisco zijn partners nieuwe sales-analysetools. Daarmee kunnen zij onder meer dagelijks de voortgang van verkoopprocessen volgen.

Uitbreiding mkb-portfolio
Verder kondigt Cisco uitbreidingen aan in zijn Small Business Pro Series-portfolio. Zo voegt het nieuwe functionaliteit toe aan zijn 500 Series-netwerkbeveiligingsoplossing en introduceert het vijf nieuwe SIP-enabled ip-telefoons. Ook verbetert Cisco zijn Smart Business Communications System.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3065199). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.