Managed hosting door True

VIP Computers viert 10-jarig bestaan

 

Distributeur VIP Computers Benelux, gevestigd in Raamsdonskveer, viert de komende maanden feest. Het bedrijf bestaat namelijk tien jaar. Om dit te vieren, kunnen klanten de komende weken spectaculaire acties verwachten, zo meldt de distributeur.

Het hoofdkantoor van VIP Computers is gevestigd in Engeland. Een Nederlandse vestiging zorgde vanaf 1999 voor vertegenwoordiging in de Benelux. In 2003 werd er een kantoor in Spanje geopend voor de Zuid-Euopese markt en werd er een vestiging in Taiwan opgericht. Inmiddels is VIP Computers ook vertegenwoordigd in Roemenië met
een eigen kantoor en magazijn.
De komende maanden staan in teken van het tienjarig jubileum. VIP Benelux wil zijn klanten bedanken voor het genoten vertrouwen en hen mee laten delen in de feestvreugde. Van september tot en met december zal er elke twee weken een verloting zijn van één of meerdere cadeaus uit het VIP-assortiment. Iedereen die in de jubileumweek een order plaatst voor producten van een vastgestelde leverancier doet mee aan de loterij. Tijdens de eerste jubileumactie, die loopt van 16 tot 23 september, maken kopers kans op een nieuw moederbord en een cpu. Meer informatie is te vinden op http://www.vip-computers.nl/.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3063859). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.