Managed hosting door True

HP rolt nieuwe printoplossingen uit

 

HP introduceert nieuwe printoplossingen die gericht zijn op de grootzakelijke markt. Het gaat onder andere om nieuwe managed print services en een workflow-oplossing. Partners worden bij de verkoop van een aantal van deze producten betrokken, onder andere in het mkb.

HP biedt nu een ‘geld terug'-garantie op managed print services. De leverancier analyseert bij nieuwe klanten hun printomgeving en berekent hoeveel zij kunnen besparen op printkosten. Als bedrijven die voor de ‘geld terug-garantie' in aanmerking komen binnen 12 maanden de verwachte besparing niet halen, maakt HP het verschil goed.

Verder introduceren HP en Canon gezamenlijk een nieuwe lijn online kantoorsystemen. De nieuwe workflow-oplossing bestaat uit de multifunctionele processing en imaging systemen van Canon en de dienstverlening van HP op het gebied van beheer, ict-integratie en workflow management.

Om de verdere ontwikkeling van managed print services te stimuleren, opent HP een nieuw bedrijfsonderdeel, Managed Enterprise Solutions (MES). Om kleine en middelgrote ondernemingen te bedienen zet HP sterk in op zijn partnerprogramma, met onder andere sales tools, software-oplossingen en trainingen voor partners.

Partners

De wereldwijde markt voor printing en imaging is goed voor meer dan 121 miljard dollar. Daarvan komt meer dan 18 miljard dollar omzet uit managed printing-oplossingen, aldus HP. In het najaar van 2009 komt er meer informatie en ondersteuning voor Europese kanaalpartners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3063528). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Bijna een jaar na de overname van IKON door Ricoh, doen Canon en HP deze belangrijke aankondiging.

Een eerste analyse van de samenwerking is te vinden op docufacts.nl: http://www.docufacts.nl/5958/analyse-canons-antwoord-op-de-ricohikon-deal-hp/

Het lijkt op een deal met veel voordelen voor beide partijen. Wel wordt het nog spannend hoe de verschillende verkoopkanalen zullen reageren op dit nieuws.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.