Managed hosting door True

HP: ontwerpfout in geheugenmodules notebooks

 

Fabrikant HP heeft een fout ontdekt in het ontwerp van industriestandaard geheugenmodules. HP start een vervangingsprogramma voor de snelle oplossing van het probleem.

HP heeft tijdens routinetests van notebook pc’s een ontwerpfout ontdekt in bepaalde industriestandaard geheugenmodules voor notebooks. Door de ontwerpfout kunnen gebruikers problemen ondervinden met hun notebooks. HP is het eerste IT-bedrijf dat deze ontwerpfout in geheugenmodules heeft ontdekt. De modules in kwestie zijn niet door HP geproduceerd, maar zijn geleverd door derden en worden door diverse fabrikanten van notebooks toegepast.

De ontwerpfout in de geheugenmodules kan resulteren in ’blauwe schermen’, geregeld vastlopen van het notebook of geheugenfouten.

Sommige van deze geheugenmodules zijn toegepast in bepaalde HP en Compaq notebookmodellen. Uitgebreide informatie over de desbetreffende modellen en geheugenmodules, alsmede software om deze op te sporen, is te vinden op: www.hp.com/support/memoryreplacement/

'HP is het eerste technologiebedrijf dat ruchtbaarheid geeft aan dit probleem, dat we hebben ontdekt tijdens de routinetests die we geregeld op onze notebookproducten uitvoeren', zegt Jean-Jacques Ozil, director total customer experience, personal systems group van HP EMEA. 'We hebben direct stappen genomen om onze klanten, partners en werknemers in te lichten en om de situatie zo snel mogelijk recht te zetten. De kans dat deze kwestie met de geheugenmodules tot problemen leidt is klein. Echter, we vinden het belangrijk om onze klanten ervan op de hoogte te stellen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/306185). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.