Managed hosting door True

Portland breidt managed services portfolio uit

 

Onlangs heeft softwaredistributeur Portland Europe IT-dienstverleners en Value Added Resellers kennis laten maken met GFI MAX.

Deze proactieve monitoringservice in de cloud biedt IT-dienstverleners en VAR's een eenvoudige en rendabele manier om netwerken van klanten te monitoren en te beheren. Portland Europe is de eerste distributeur in de Benelux die GFI MAX op de markt brengt. Speciale gast tijdens de infosessie was ceo van GFI Software Walter Scott. In totaal namen ruim 37 resellers deel aan het evenement.

GFI MAX is een nieuwe dienst van GFI Software. De uitbreiding van het productportfolio van GFI is het gevolg van de recente overname van de succesvolle leverancier van remote monitoring- en managementtools, HoundDog Technology. Als distributeur van GFI in de Benelux wil Portland Europe managed service providers (MSP's), Value Added Resellers (VAR's) en IT-dienstverleners kennis laten maken met deze cloudgebaseerde remote monitoring- en managementtool.

"De overname van HoundDog Technology is een slimme zet van GFI Software", aldus Kim van Brugge, directeur van Portland Europe. "GFI MAX is een veelbelovende dienst en daarom hebben wij besloten deze toe te voegen aan het portfolio van Organic IT. Ondanks dat GFI MAX nieuw is, is er nu al een grote belangstelling voor deze dienst en dit heeft vooral te maken met het pay-as-you-go concept. Het biedt resellers en IT-dienstverleners de mogelijkheid om zonder investeringen, direct een managed service te leveren. Daarnaast sluit het volledig aan bij ons motto: software, kwaliteit en eenvoud. Wij zijn er van overtuigd dat GFI MAX een groot succes gaat worden in onze markt."

Bezoek voor meer informatie over GFI MAX of een volledig overzicht van het Organic IT portfolio: www.organicIT.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3061556). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.