Managed hosting door True

Promotie voor directeur Toshiba Benelux

 

Jeffrey Willis, general manager van Toshiba Information Systems Benelux, krijgt promotie. De opvolger van Willis wordt binnenkort bekend gemaakt.

Jeffrey Willis, general manager van Toshiba Information Systems Benelux, krijgt promotie. Dit melden goed ingelichte bronnen aan CRN-channelweb.nl. Naar verluidt krijgt hij een nieuwe functie bij de Europese vestiging van Toshiba in Duitsland. Een opvolger van Willis in Nederland is er al, dat wordt binnenkort bekend gemaakt.

Jeffrey Willis werd 1 januari 2007 benoemd tot General Manager Toshiba Information Systems Benelux. Hij pendelde heen en weer tussen Nederland en zijn vaderland Engeland. Willlis stelde orde op zaken bij de notebookleverancier dat sterk moet concurreren tegen spelers zoals HP, Dell en Acer.

Willis trad in 2001 bij Toshiba in dienst als Head Server Product Marketing van de European Computer Systems Marketing Division in Duitsland. Daarna werd hij achtereenvolgens Head Server Business Unit, Assistent General Manager en General Manager van de Computer Systems Division van Toshiba Europe in Zwitserland. Voordat Willis bij Toshiba kwam werken, deed hij achttien jaar lang uitgebreide internationale ervaring op in business development en portfolio management bij Meridian Computer in Düsseldorf en Parijs en bij CE-TECH en United Leasing in Londen. Hij studeerde economie aan de Universiteit van Liverpool.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3061098). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.