Managed hosting door True

IDT distributeur van KME-monitoren in Benelux

 

Onlangs heeft Information Display Technology BV (IDT) te Kerkrade officieel de distributie van KME-monitoren in de Benelux op zich genomen.

KME biedt een pallet industriële CRT- en TFT-monitoren, variërend in beeldmaat van 6,5 tot 23,1 inch. Deze monitoren functioneren op alle ‘exotische’ timingen uit het verleden en zijn tevens geschikt voor toekomstige applicaties.

‘In het verleden ontplooiden wij al activiteiten in België op het gebied van vervangingsmonitoren’, aldus Wim Drijkoningen, directeur van IDT. ‘Ons volledige productenscala zal nu in België en Luxemburg beschikbaar zijn. Gekozen wordt voor samenwerking met Geert Vroman, die voorheen de KME-relaties in België al van advies en producten heeft voorzien.’

IDT is sinds 1988 een value added distributeur van (industriële) monitoren voor de zakelijke markt in de segmenten scheepvaart, machinebouw, defensie, medische sector en het bankwezen. Als specialist en onafhankelijk adviseur op het gebied van data-, video- en graphic displaymonitoren, LCD-beeldschermen, touch-screens, visualiseringsystemen en de daaraan gerelateerde producten worden oplossingen voor specifieke problemen op het terrein van beeldpresentatie geboden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/305785). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.