Managed hosting door True

ARM-vestiging in Heverlee sluit de deuren

 

De Leuvense vestiging van het internationaal actieve technologiebedrijf ARM sluit nog dit jaar de deuren. De directie zal de werknemers, die op straat komen te staan, wel nog helpen in hun zoektocht naar een nieuwe job in de regio.

Het gerucht deed al langer de ronde dat ARM Heverlee het voor bekeken wilde houden. Oorzaak zou het wegvallen van een belangrijke deal met de Finse gsm-fabrikant Nokia zijn. ARM is zijn Europese vestigingen volop aan het consolideren, en tal van werknemers in Heverlee werd al gevraagd om elders voor het bedrijf te gaan werken.

De voorbije dagen leek het er op dat er een overnemer zou gevonden worden voor de vestiging in het Leuvense, maar de directie in het Verenigd Koninkrijk laat nu weten dat Leuven sowieso dicht gaat. ARM is aanwezig in de bierstad sinds 2003, toen het Adelante over nam van Philips. Het bedrijf ontwikkelt semiconductortechnologie voor mobieltjes, laptops en netbooks.

Bij ARM in Heverlee werken 31 mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3054741). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!