Managed hosting door True

Arista cloud netwerken geschikt voor VMware en Citrix

 

Netwerkleverancier Arista is VMware Technology Alliance Partner geworden. Ook is Arista een cloud partership met Citrix aangegaan.

Arista is van plan zijn cloud netwerkoplossingen te integreren met de VMware vCenter. Dat geldt ook voor de oplossingen van Citrix (video). Hierdoor hebben gebruikers betere toegang tot infrastructuren, aldus de partners. Arista wordt in Nederland gedistribueerd door Consolidate-IT uit Almere.

De Arista 7100Series datacentrum Ethernet switch wordt volgens ConsolidateIT gekenmerkt door de hoogste dichtheid 10 Gigabit Ethernet switch oplossingen beschikbaar in dit marktsegment en de eerste met een volledig uitbreidbaar modulair OS.

Aristra is opgericht door ceo Andy Bechtolsheim. Hij was voorheen chief architect bij Sun Microsystems. Waarschijnlijk worden de Arista 10 Gigabit ethernet switches of de technologie daarvan gebruikt in datacenters van Google. Bechtolsheim is goed bevriend met Eric Schmidt, ceo van Google. Schmidt was vroeger ooit ook werkzaam voor Sun.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3051925). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Dit biedt kansen!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.