Managed hosting door True

Samenwerking Vista-Online en Oranjewoud

 

Samenwerken

Vista-Online heeft een partnerovereenkomst gesloten met advies- en ingenieursbureau Oranjewoud. Als nieuwe partner vult Vista-Online het GBI-platform van Oranjewoud aan met haar softwarediensten op het gebied van monitoring van de openbare ruimte.

Vista-Online ontwikkelt software die het beheer en onderhoud van de (openbare) ruimte optimaliseert en makkelijker maakt. De software is geschikt voor álle bedrijven die te maken hebben met reiniging van straten, reiniging van grote (bedrijfs)panden of industrieterreinen, afvalverzameling, of het bestrijden van winterse gladheid.

Advies- en ingenieursbureau Oranjewoud is actief op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten. De organisatie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het brede terrein van infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, bouw, natuur en landschap, milieu en veiligheid, vastgoedzaken en sport- en vrijetijdsvoorzieningen. GBI is het geïntegreerde beheerinformatiesysteem ter ondersteuning van het beheer van de openbare ruimte. Dit administratieve pakket wordt inmiddels door 185 organisaties gebruikt. De ontwikkeling van GBI wordt aangestuurd door de onafhankelijke Gebruikersvereniging Oranjewoud (GVOW), waar 115 organisaties lid van zijn. De GVOW ondersteunt de samenwerking met Vista-Online van harte.

Het GBI-platform van Oranjewoud is ontwikkeld om het beheer van de openbare ruimte te ondersteunen. Het softwarepakket Vision van Vista-Online sluit daar op aan door een snelle, objectieve toetsing van de kwaliteit van de openbare ruimte zichtbaar te maken. Een medewerker legt de waargenomen beeldkwaliteit of inspectieoordeel van de openbare ruimte vast met een PDA. Hij beoordeelt bijvoorbeeld de hoeveelheid zwerfvuil en grofvuil, de toestand van verkeersregelinstallaties en het wegbeheer. De waarnemingen worden, samen met de geografische positie, direct op de Vista-server opgeslagen en zijn online te raadplegen. Vista Vision werkt daardoor tijdsbesparend, gebruikersvriendelijk en exact.

Vista Vision is onderdeel van Vista-Online. Vista-Online bied allerlei SAAS enabled internetoplossingen, speciaal ontwikkeld is voor bedrijven ‘op de weg', zoals afvalinzamelaars, gladheidbestrijders en (straat)reinigers. Naast Vista Vision bestaat Vista-Online uit Vista Planning (procesplanning) en Vista Operations (realtime dataverzameling mbv GPRS).

Door de samenwerking met Vista-Online verbetert Oranjewoud de mogelijkheden voor haar klanten binnen de GBI-productrange. Vista-Online zal door de samenwerking met Oranjewoud sneller meer gebruikers kunnen bereiken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3050116). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.