Managed hosting door True

CommVault en Wilroff bieden databeheer-oplossingen

 

Partnership speelt in op behoefte MKB-markt.

CommVault Systems, leverancier van geïntegreerde enterprise-databeheeroplossingen, heeft voor de Nederlandse markt een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Wilroff ICT Groep om hoogwaardige databeheeroplossingen te leveren aan de MKB-markt. Wilroff is gespecialiseerd in het adviseren, leveren, installeren en onderhouden van totale ICT-infrastructuren voor de bovenkant van het midden- en kleinbedrijf - 100 tot 500 werkplekken. Met de integratie van de krachtige en kosteneffectieve datamanagementoplossingen van CommVault in het productenportfolio van Wilroff spelen beide bedrijven in op de vraag naar hoogwaardige totaaloplossingen voor het MKB-segment.

Wilroff ICT Groep bestaat uit twee gespecialiseerde bedrijfsonderdelen. De divisie Wilroff Solutions biedt oplossingen voor het Unix-platform en heeft uitgebreide open source-expertise die inzetbaar is in een multivendor-omgeving. Het bedrijfsonderdeel Wilroff Systemhouse ondersteunt klanten bij de inzet van een naadloos geïntegreerde ICT-infrastructuur, met als specialiteit communicatie(verbindingen).

Doel van de samenwerking is het optimaliseren van het aanbod van (de)centrale back-upoplossingen voor middelgrote organisaties. ‘Middelgrote organisaties vragen ons steeds vaker om een op hun eigen omgeving afgestemde totaaloplossing’, zegt Willem Ellemeet, directeur van Wilroff ICT Groep. ‘Eén oplossing van één leverancier, die behalve voor back-up ook zorg draagt voor archivering, dataherstel en migratie. Met CommVault kunnen we daarnaast software leveren voor efficiënte databeheeroplossingen, die voldoen aan alle wettelijke, juridische en organisatorische regelgeving.’

De capaciteit van CommVault om in de markt van incremental terug te kunnen naar Synthetic Full-back-ups is de reden geweest voor de samenwerking. Daarnaast speelde de expertise van CommVault op het gebied van krachtige back-upoplossingen voor Microsoft Windows en Microsoft Exchange een rol van betekenis in het aangaan van de samenwerking. Deze past uitstekend in Wilroffs manier van werken, waarbij gekeken wordt naar de specifieke wensen en behoeften van afzonderlijke klanten. Wilroff onderhoudt contact met zijn klanten door periodiek één-op-één sessies te houden.

CommVault krijgt door de samenwerking met Wilroff toegang tot de bovenkant van het MKB-segment. ‘De kennis en ervaring die Wilroff van en met de MKB- markt heeft, stelt CommVault in staat de activiteiten op het gebied van back-up en archivering nog breder in de markt te zetten’, zegt Herman Doorn, channel manager bij CommVault. ‘CommVault ziet grote synergie in de expertise en activiteiten van de samenwerking. Door de samenwerking met Wilroff wordt de variëteit van partners voor CommVault vergroot. Bovendien heeft Wilroff een eigen unieke één-op-één marketingaanpak die de marktpositie van CommVault versterkt.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/304619). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.