Managed hosting door True

SRC Secure Solutions verkrijgt hoge IBM status

 

Op 26 augustus 2009 heeft IBM de status van SRC Secure Solutions verhoogd naar IBM Advanced Busisness Partner.

Deze erkenning toont aan dat SRC Secure Solutions over de juiste kunde en kennis beschikt om met inzet van IBM-technologie invulling te geven aan eisen en wensen van klanten. De laatste zet voor de nieuwe status van SRC Secure Solutions werd gegeven door het succes van iMenu400 als toegangsapplicatie voor IBM-midrangesystemen.

SRC Secure Solutions is de directe opvolger van het eind jaren tachtig opgerichte SRC Software. Dit bedrijf was gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor i5- of System i-systemen van IBM. Bekende producten van SRC Software zijn de datacommunicatiepakketten ODI400, UAFI400, de systeemmonitoringtool PagerControl en Menu-toegangsapplicaties Menu400 en TaskManager. Onder SRC Secure Solutions zijn deze producten de afgelopen jaren verder verbeterd. Daarbij is een aantal producten op verzoek van klanten de afgelopen maanden intensief verder ontwikkeld.

De doorontwikkeling van toegangsapplicatie Menu400 heeft geleid tot de introductie van iMenu400. In dit pakket zijn eisen en wensen van bestaande en nieuwe klanten geprogrammeerd. Aan de applicatie zijn modules toegevoegd waarmee bedrijven sneller en effectiever de toegang van medewerkers en tijdelijke krachten zoals technici tot hun softwaresystemen reguleren, organiseren en documenteren. Ook zijn in de applicatie diverse compliance vereisten verwerkt zodat bedrijven voor hun toegangsbeleid gemakkelijker voldoen aan opgelegde wetten en regelingen voor security compliance, zoals Basel II, SOX, J-SOX enz. .

Ondanks de hevige concurrentie is SRC Secure Solutions een succesvol applicatieontwikkelaar. De markt vraagt om creativiteit en bedrijven die risico's durven te nemen. Daar komt bij dat SRC Secure Solutions een breed eigen portfolio van softwareproducten combineert met diensten zoals inrichting, configuratie, onderhoud en support, en dat de ontwikkelaar bekend staat als een gedegen en betrouwbare reseller en partner van onder andere Escherware, Halcyon Software, PKWARE, SkyView Partners en Shavlik Technologies.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3044607). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.