Managed hosting door True

Central Point genomineerd voor Beste Winkelketen

 

Central Point is door de stichting Retail Jaarprijs genomineerd voor de titel 'Beste Winkelketen van Nederland'. Naast deze publieksprijs, reikt de stichting Retail Jaarprijs 'De Shopper Award' uit aan een fysieke winkel of webwinkel die op een aantal aspecten worden beoordeeld door een deskundige jury.

Om voor de Shopper Award in aanmerking te komen, krijgt Central Point tot 4 september de tijd om minimaal 750 beoordelingen verzamelen op de website www.bestewinkelketen.nl. Central Point neemt deel in twee categorieën, ‘CD, DVD & Games'en ‘Telecom en Computerspeciaalzaken'. De aspecten waarop wordt beoordeeld zijn onder meer het assortiment, de prijs/kwaliteit-verhouding, betrouwbaarheid & veiligheid, de gebruiksvriendelijkheid van de website en de levering. "Door ons uitgebreide assortiment en onze kwalitatief hoogstaande service, verwacht ik een goede kans te maken op De Shopper Award", zegt Brian Speelman, directeur van Central Point. "Ik roep hierbij dan ook al onze klanten en leveranciers op om hun stem op ons uit te brengen op de website www.bestewinkelketen.nl."

De award wordt op 11 november uitgereikt tijdens het Retail Jaarprijs Gala in Studio 21 in Hilversum. De unieke prijs brengt online en offline winkels samen, want de consument shopt immers overal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3030064). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.