Managed hosting door True

Cisco en Intermec worden global alliance partners

 

Intermec Technologies, aanbieder van producten, systemen en diensten voor supply chain management, heeft een global alliance partnership getekend met Cisco Systems, wereldleider in draadloze bedrijfsnetwerken. Beide bedrijven werken al langere tijd samen en zullen de wereldwijde gezamenlijke activiteiten rondom wireless netwerken nog verder uitbreiden.

Intermec beschikt over data-acquisitie, mobile computing, draadgebonden en draadloze connectiviteit en printer- en mediaoplossingen voor datacollectie. Haar apparatuur voor data-acquisitie is ontworpen om in de verschillende vormen van werkomgevingen te worden ingezet. Cisco levert de technologie die ervoor zorgt dat deze apparatuur op een betrouwbare manier met elkaar kan communiceren. Voor IT-professionals in ondernemingen met draadloze backbones van Cisco betekent deze overeenkomst dat er voortaan wereldwijd een beroep gedaan kan worden op Intermec voor de implementatie en ondersteuning van hun Cisco draadloze infrastructuur.

‘Intermec is zeker geen onbekende van Cisco’, aldus Francis Heselmans, regionale sales manager industrie België en Luxemburg van Cisco. ‘Daarom zijn we ook blij dat we de goede contacten die we reeds met elkaar hadden, kunnen bekrachtigen met dit global alliance partnership.Dit betekent voor ons vooral dat we wereldwijd meerdere markten kunnen bereiken en onze huidige markten beter kunnen bedienen. Vooral in de retail, industrie, transport en logistiek is Intermec een hele sterke speler.’

‘Al meer dan 18 jaar houdt Intermec zich bezig met de implementatie van draadloze systemen,’ aldus Guido Vangenechten, country & sales director Intermec Benelux. ‘We hebben een groot aanbod draadloze printers en terminals. Een samenwerking met Cisco ligt dan voor de hand. Ondernemingen die de Cisco-norm voor hun wireless backbone gebruiken, kunnen voortaan wereldwijd bij ons terecht voor efficiënte implementatie- en ondersteuningsdiensten, en daarnaast ook voor een ruim aanbod van Cisco-compatibele netwerkproducten die aan de hoogste eisen voor wat betreft automatische datacollectie voldoen.’

De verstevigde samenwerking tussen Intermec en Cisco zorgt ervoor dat beide bedrijven beter in staat zijn om hun klanten een totaaloplossing te bieden. Er zal bijvoorbeeld gezamenlijk gewerkt worden aan mobiele oplossingen voor bedrijfsprocessen. Daarbij wordt gedacht aan het vinden van verbeterde security-oplossingen. Ook zal er met gebundelde krachten op markttrends ingespeeld worden met als doel beter aan de wensen van de zakelijke klant tegemoet te komen. Een goed voorbeeld hiervan is de implementatie van gelijke security-niveaus in de backoffice-omgeving, productie, magazijnen en logistiek, inclusief de apparatuur op de werkvloer zoals handhelds. Met de expertise die Cisco en Intermec allebei in huis hebben, is deze samenwerking een toevoeging aan de geboden diensten die bestaande en nieuwe klanten voordelen biedt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/302932). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.