Managed hosting door True

Mamut en De Zaak breiden samenwerking uit

 

De Zaak en Mamut hebben besloten tot een samenwerking om hun specifieke kennis en gezamenlijke aanbod aan het MKB te optimaliseren.

De overeenkomst zal bestaan uit gemeenschappelijke verkoop- en marketingactiviteiten. De samenwerking is een aanvulling op het ‘Mamut and Microsoft Small Business Concierge’- initiatief.

Mamut en Microsoft kondigden in mei het ‘Small Business Concierge’-initiatief aan dat als doel heeft om ‘alles-in-één’-software te leveren aan kleine Europese ondernemingen tot vijftig medewerkers. Het initiatief is gebaseerd op een gezamenlijke inspanning om gebruikersvriendelijke bedrijfssoftware met additionele diensten speciaal toegesneden op de kleinere ondernemingen in het EMEA-gebied te leveren tegen gunstige prijzen.

Als onderdeel van het ‘Small Business Concierge’-initiatief om gebruikersvriendelijke zakelijke software aan te bieden, geïntegreerd met aanvullende diensten tegen voordelige prijzen, zullen Mamut en De Zaak elkaars oplossingen en producten aanbieden aan hun partners, bestaande en potentiële klanten.

Evenals De Zaak, specialiseert Mamut zich volledig op de ontwikkeling van gebruikersvriendelijke oplossingen voor het MKB. ‘Mede door de uitbreiding van de zakelijke samenwerking en productontwikkeling, zullen wij van nog grotere betekenis zijn voor alle ondernemingen en een groeiend aantal voordelen kunnen bieden aan onze bestaande en nieuwe klanten’, zegt Harry Steenkamp, directeur van De Zaak. ‘Ons duidelijke beleid, gericht op het ondersteunen van ondernemers, zal ervoor zorgdragen dat wij doorlopend oplossingen en diensten zullen ontwikkelen die aan die eis zullen voldoen.’

Mamut Business Software (MBS) is een ‘alles-in-één’ zakelijke oplossing die er toe bijdraagt dat kleine ondernemingen efficiënter kunnen werken door zich te kunnen concentreren op het uitwisselen van gegevens, optimaliseren van de werkzaamheden, terugdringen van de kosten en zodoende hun resultaat te verbeteren. Mamut ontwikkelt doorlopend haar portfolio met geïntegreerde producten bestaande uit oplossingen voor CRM, verkoopondersteuning, financiële administratie en e-commerce.

‘De samenwerking met De Zaak zal spannende mogelijkheden bieden voor zowel Mamut, als onze klanten omdat de samenwerking zich uitsluitend richt op het MKB’, zegt Dave Kroder van Mamut Software B.V. ‘Wij zijn er van overtuigd dat deze samenwerking onze huidige en toekomstige klanten een nog groter vertrouwen geeft in ons en dat wij nú en in de toekomst tegemoet zullen komen aan hun eisen.’

Mamut en De Zaak zullen met deze gezamenlijke benadering ongeveer 50 procent van het midden- en kleinbedrijf bereiken. De combinatie van de marktkennis van kleine ondernemingen van De Zaak en de sterke relatie van beide partners met Microsoft geeft de gebundelde aanbiedingen van Mamut en De Zaak directe voordelen op het gebied van functionaliteit, prijs en diensten aan het MKB. De komende maanden zullen Mamut en De Zaak nauw samenwerken aan de gezamenlijke ontwikkeling van aanvullende functionaliteit en diensten met betrekking tot het Small Business Concierge concept.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/302799). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.