Managed hosting door True

CRN-onderzoek naar partnerprogramma's

 

CRN en PartnerPerformance voeren samen de komende weken een online onderzoek uit naar de mening resellers over partnerprogramma's in het ict-kanaal. Lezers van channelweb.nl worden van harte uitgenodigd mee te doen met dit onderzoek. Deelnemers maken kans op een Apple iPod.

Leveranciers van ict-producten werken graag en veel samen met het ict-kanaal. Om dit te stroomlijnen bieden zij meestal een partnerprogramma waarin de afspraken met business partners worden ondergebracht in categorieën zoals Brons/Zilver/Goud of SMB/Enterprise. Geregeld worden er aanpassingen gemaakt aan het programma met soms verstrekkende gevolgen voor de partners. Hoe tevreden bent u nu over de partnerprogramma's van uw leveranciers? Met het online onderzoek Partnerprogramma's in het ict-kanaal verzamelen wij uw meningen. De resultaten delen we met u in een komende editie van CRN. Doe mee en maak kans op een iPod!
Klik voor het onderzoek op onderstaande link:

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=2phd07ZKdePgYvQcEjhuEQ_3d_3d

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3023324). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.