Managed hosting door True

Meer samenwerking Ricoh en Copaco

 

Ricoh en Copaco gaan hun samenwerking in Nederland intensiveren. Copaco zal Ricoh ondersteunen bij het uitbouwen van diens resellerkanaal. Hierbij ligt de focus voroal op de entry level printers en multifunctionals.

Sacha Wingers, business manager bij Copaco Nederland, beargumenteert: "We zijn blij met de verdieping van onze samenwerking met Ricoh. Tot op heden was deze gericht op de verkoop en levering van high-end multifunctionals. Met zijn nieuwe mkb-strategie gaat Ricoh ook de entry-level printers en multifunctionals breed aanbieden in het kanaal. Dat is een positieve ontwikkeling. Wij zullen Ricoh ondersteunen bij de ontwikkeling van de mkb-markt en hierop inspelen door deze producten uit voorraad te leveren. Daarnaast zullen we de komende tijd vooral investeren in sales & marketingsupport en de ontwikkeling van het kanaal."

Guido Kok, channel marketing manager bij Ricoh, vult aan: "We breiden de komende jaren ons portfolio uit met kleinere mfp's en stand-alone printers. Ricoh kiest voor een marktbenadering door een fijnmazig distributienetwerk van it- gerelateerde resellers. Om te kunnen voorzien in de behoefte van deze resellers, zoals levering binnen 24 uur, hebben we gekozen voor de samenwerking met Copaco."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3020973). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.