Managed hosting door True

Kaspersky in Top 100 van pakketsoftwareleveranciers

 

Kaspersky Lab is opgenomen in IDC's wereldwijde Top 100 van pakketsoftwareleveranciers.

De "Worldwide Packaged Software Revenue by Top 100 Vendors"-lijst is door IDC gepubliceerd in zijn "Worldwide Software 2009 - 2013 Forecast Summary" na een onderzoek naar de inkomsten van de pakketsoftware-industrie in 2008 en het evenredige marktaandeel per leverancier. Kaspersky Lab is de enige Russische onderneming in de lijst.

Het onderzoek van IDC analyseert de door softwareleveranciers gegenereerde inkomsten uit de verkoop van softwarepakketten in de gehele periode 2006 tot en met 2008. Daarnaast vergelijkt IDC de inkomsten van 2008 met de inkomsten van het voorgaande jaar. Kaspersky Lab toont met meer dan 121% de hoogste jaarlijkse groei. De beveiligingsoftwareleverancier streeft hiermee zijn naaste concurrent voorbij met bijna 47% en groeit 17 keer sneller dan de gemiddelde leverancier.

IDC definieert pakketsoftware als kant-en-klare software verkrijgbaar via de detailhandel, lease of een andere dienst, ongeacht de fysieke drager en onderscheidt zich hiermee van op maat gemaakte en vooraf geïnstalleerde software.

Kaspersky Lab heeft ook een plek verworven in IDC's "Top 50" voor "Worldwide System Infrastructure Software Revenue". Deze rating rangschikt de grote producenten van systeeminfrastructuursoftware op basis van hun inkomsten in 2008. Kaspersky Lab laat de op een na grootste jaarlijkse groei zien in deze lijst met een omzetgroei die bijna 18 maal hoger is dan het gemiddelde.

In het IDC-onderzoek zijn meer dan duizend grote wereldwijde softwareproducenten geanalyseerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3019810). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.