Managed hosting door True

HintTech breidt dienstenpakket uit

 

HintTech, de ICT-dienstverlener uit Delft, breidt zijn dienstenpakket uit met  de discipline Testen en Kwaliteitszorg.

HintTech richt zich van oudsher op softwareontwikkeling (.Net, Java en Tridion),  projectmanagement, applicatiebeheer en informatiebeveiliging. Doordat HintTech nu ook testen & kwaliteitszorg biedt, kan het zijn dienstverlening verder optimaliseren. Waar HintTech in het verleden testspecialisten op detacheringbasis inschakelde, is het nu in staat projecten volledig in eigen beheer uit te voeren.
Het gaat om een samengesteld team van 15 fulltime professionals. De nieuwe divisie zal onder leiding staan van Greet Zwaan. Zij is een oudgediende in de wereld van testen en kwaliteitszorg en co-auteur van TMap, ook wel de bijbel van het testen genoemd.
Patrick Dekker, directeur van HintTech, over de uitbreiding van het dienstenaanbod: ‘Het is een strategische stap waarmee we onszelf nog nadrukkelijker op de kaart zetten als dienstverlener bij wie kwaliteit centraal staat. We kunnen een gestructureerde projectaanpak en een gedegen teststrategie op deze manier vanaf het eerste moment volledig integreren.'
HintTech heeft een eigen ontwikkelcentrum, het HintTech Development Center, voor maatwerksoftwareontwikkeling en beheer op het gebied van Java, Microsoft .Net en pakketten als Tridion, ADAM en Hippo CMS. Het ontwikkelcentrum maakt gebruik van resources in Nederland, de Verenigde Staten en Servië.
Dekker: ‘Doordat we ons eigen ontwikkelcentrum hebben en nu dus ook testdiensten leveren, kunnen we projecten van begin tot eind zelfstandig en flexibel uitvoeren. We onderscheiden ons doordat we juist in deze moeilijke economische tijden durven te investeren en laten zien waar we voor staan. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we met deze uitbreiding onze marktpositie weten te versterken en een forse omzetgroei kunnen realiseren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3012065). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.