Managed hosting door True

Iron Mountain Digital wil meer partners

 

Iron Mountain Digital, de technologietak van Iron Mountain en leverancier van Storage-as-a-Service-diensten (STaaS) voor gegevensback-up en opslag is op zoek naar meer partners. Met name VAR's, hosting providers, technische partners en managed service providers.

Dit zegt Margriet Hoving, Channel Manager Benelux. Hoving is een bekende in de Nederlandse storage business. Ze was eerder werkzaam bij SNE en Intellistorage. Als channel manager is Hoving verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van het partnerprogramma voor het Benelux-kanaal. Zij zal zich inzetten voor het werven van nieuwe partners om gezamenlijk nieuwe zakelijke activiteiten te ontwikkelen.


Iron Mountain Digital werkt op dit moment samen met meer dan 300 partners in 75 landen. Iron Mountain Digital is op zoek naar partners die bereid zijn hun productkennis uit te breiden en die het complete Storage-as-a-Service-portfolio willen leveren. In dat portfolio zitten onder meer de Connected Backup- en LiveVault-oplossingen van Iron Mountain Digital, evenals de onlangs gelanceerde Virtual File Store-dienst. Iron Mountian Digital verwacht dat steeds meer bedrijven Storage-as-a-Service omarmen en op grote schaal bedrijfsprocessen gaan outsourcen, zoal email. De vereiste technologie kunnen ze bij Iron Moutain afnemen, waaronder oplossingen voor het volledige bestandsbeheer.


Iron Mountain Digital levert direct of via een wereldwijd partnernetwerk: het Iron Mountain Digital Global Partner Program. Hoving zoekt voor de Nederlandse markt een tientallen partners. Er wordt gezocht naar hosting partijen, technische partners, managed service providers en VARs. Zij kunnen zelf de dienst aanbieden of via de datacenters van Iron Mountain Digital. Er zijn al partners die de gehoste diensten van Iron Mountian aanbieden zoals EDS en CSC. Hoving:" We bieden onze resellers een goede marge, leadgeneratie, marketingondersteuning, zoals belacties. Ik wil de komende tijd nauw samenwerken met onze partners en hen helpen onze diensten te verkopen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3010528). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.