Managed hosting door True

Xerox sluit overeenkomst met Nobel Document Solutions

 

Samenwerken

Xerox heeft onlangs een resellerovereenkomst gesloten met Nobel Document Solutions, leverancier van ICT Infrastructure Solutions, Business Solutions en Managed Services aan het MKB.

Deze nieuwe partner van Xerox neemt de onderhoudsovereenkomsten van de vroegere partner Netcom Printing over. Nobel zal zich richten op de verkoop van het gehele Xerox Office portfolio, van zwart-wit en kleurenprinters tot multifunctionele systemen.

Met deze samenwerking kan Xerox ook nieuwe markten aanboren, zoals werkplekbeheer. Nobel kan hiermee het hele spectrum aan hun klanten aanbieden, van de levering van de apparaten tot het onderhouden van de werkplek, inclusief print- en documentmanagement. Nobel is voor Xerox een geschikte partner omdat zij organisaties ondersteunt bij alle, ook complexe, ICT-gerelateerde vraagstukken", aldus Michael Ching, Partner Manager Office Solutions Group & Large Accounts bij Xerox. "Nobel heeft veel specifieke kennis van integratie van print- en documentmanagement in de infrastructuur van de klant."

"Als reseller van Xerox zijn we nu in staat onze klanten een complete oplossing voor het documentvraagstuk te bieden", aldus Michael Lammersen, Sales Manager bij Nobel Document Solutions. "Hierdoor zijn wij in staat een grote efficiencyverbetering bij onze klanten te realiseren. Zeker in deze tijd is het realiseren van kostenbesparing belangrijker dan ooit."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3007434). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.