Managed hosting door True

Lennaert de Jong sales manager Benelux UC4 Software

 

UC4 Software, aanbieder van workload automation en IT procesoptimalisatie-oplossingen, heeft Lennaert de Jong benoemd tot Sales Manager Benelux & Nordics. In deze functie legt hij zich toe op het uitbreiden van de marktpositie in de Benelux en Scandinavië. Hiervoor onderhoudt hij relaties met bestaande klanten en partners en is hij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten en partners.

Lennaert de Jong heeft een lange staat van dienst en brengt veel ervaring mee. Voor hij in dienst trad bij UC4 was hij werkzaam als Manager Benelux voor Websense International en daarvoor was hij ruim 6 jaar in dienst bij PQR als Enterprise Account Manager. Bij beide ondernemingen was hij verantwoordelijk voor de grote en internationale accounts.

"Het is een mooie uitdaging om UC4 verder op de kaart te zetten in de Benelux en Scandinavië", stelt Lennaert de Jong. "Er is binnen het bedrijfsleven grote interesse voor oplossingen die IT-processen verbeteren en kostenbesparend zijn. Ik zie dan ook veel kansen in deze markt voor UC4 Software. Het is fantastisch om deel uit te kunnen maken van een onderneming die internationaal enorm aan de weg timmert."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3006386). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.