Managed hosting door True

Microsoft beloont INOVATIV met tweede MVP award

 

ICT-dienstverlener INOVATIV ontvangt een tweede Most Valuable Professional (MVP) System Center award van Microsoft.

Deze MVP-status geeft aan dat een specialist vergaande kennis van Microsoft-producten heeft én bereid is die kennis met anderen te delen. Door de toegekende award is INOVATIV nu de eerste Nederlandse Gold Partner met twee MVP's System Center.

Marius Spijkerboer, Partner Manager System Integrators bij Microsoft, is enthousiast: "De belangrijke bijdrage van INOVATIV aan het boek SCCM Unleashed, hun presentatie op de Microsoft Management Summit, TechEd North America en hun bijdrage aan verschillende fora, nieuwsgroepen en blogs hebben de MVP status opgeleverd. We gaan de samenwerking tussen Microsoft en INOVATIV nu verder vormgeven door gezamenlijke businessplannen die de verkoop van Microsoft oplossingen en licenties op basis van System Center producten een aanzienlijke impuls zullen geven".

Voordelen
Dat de bijdragen van INOVATIV gewaardeerd worden, ondervond consultant Jannes Alink. Als co-schrijver van het boek SCCM Unleashed ontving hij als eerste Nederlander de System Center Configuration Manager MVP status. Maarten Goet, die al in 2007 de MVP status voor System Center Operations Manager kreeg, mag die titel nu voor het derde jaar voeren. De voordelen daarvan zijn groot, zegt Alink: "Je hebt direct contact met Microsoft in Amerika, kunt feedback geven op producten en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je loopt voor op de rest."

Dynamic IT evenement
INOVATIV deelt haar uitzonderlijke kennis ook met haar relaties. Zo organiseert het bedrijf op 17 september 2009 het jaarlijkse Dynamic IT evenement ‘Meer dan beheer'. Geïnteresseerden kunnen daar gratis technische sessies en praktische demonstraties bijwonen, zoals de Windows 7 deployment met SCCM, virtualisatie met Hyper-V R2 en virtuele desktops met Windows Server 2008 R2. Ook is INOVATIV de drijvende kracht achter de System Center User Group en het afgelopen week gehouden community event System Center Summer Night.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3003851). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.