Managed hosting door True

PartnerProgramma's: Hoe tevreden bent u?

 

CRN en PartnerPerformance voeren samen de komende weken een online onderzoek uit wat resellers vinden van partnerprogramma's in het ict-kanaal. Lezers van channelweb.nl worden van harte uitgenodigd mee te doen met dit onderzoek. Deelnemers maken kans op een Apple iPod.

Leveranciers van ICT producten werken graag en veel samen met het ICT kanaal. Om dit te stroomlijnen bieden zij meestal een partnerprogramma waarin de afspraken met business partners worden ondergebracht in categorieën zoals Brons/Zilver/Goud of SMB/Enterprise of een andere indeling. Geregeld worden er aanpassingen gemaakt aan het programma met soms verstrekkende gevolgen voor de partners. Hoe tevreden bent u nu over de partnerprogramma's van uw leveranciers? Met het onderzoek PartnerProgramma's in het ICT kanaal verzamelen wij uw meningen en delen de resultaten met u in een komende editie van CRN! Doe mee en maak kans op een iPod (onder de inzenders wordt een iPod verlood)

Klik voor het onderzoek op onderstaande link:

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=2phd07ZKdePgYvQcEjhuEQ_3d_3d

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3003126). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.