Managed hosting door True

Microsoft 'Most Valuable Professionals' bij PQR

 

Microsoft benoemt trilogie aan 'Most Valuable Professionals' bij PQR.

Microsoft MVP's zijn uitzonderlijk technische ‘community leaders', erkend voor het - binnen technische gemeenschappen - vrijwillig delen van hun kwalitatief hoogstaande en in de praktijk bewezen expertise. PQR beschikte al over 2 leading consultants met de MVP-status, die zich overigens elk jaar wel weer moeten bewijzen om hun titel opnieuw te verkrijgen. Nu mag hier een derde aan toegevoegd worden, zie onderstaande overzicht:

-Ruben Spruijt, MVP Application Virtualization (12 man wereldwijd, voor het 2e jaar achtereen benoemd)
-Jetze Mellema, MVP Exchange Server (126 man wereldwijd, voor het 5e jaar achtereen benoemd)
-Martijn Bellaard, MVP Forefront Security (27 man wereldwijd, dit jaar voor het eerst benoemd)


Feedback MVP's helpt eindgebruikersNaast kennisdeling in de communities geven MVP's ook ‘real world' ervaring terug aan de betreffende productgroep binnen Microsoft. Deze feedback wordt verwerkt in nieuwe versies van producten en is soms aanleiding voor fixes of specifieke communicatie over problemen die MVP's in de praktijk signaleren.
Hoge certificeringgraad en ontplooiingsmogelijkheden bij PQR, de klant profiteert!Het bereiken van de MVP-status is een persoonlijke prestatie, daarom werken veel MVP's zelfstandig. PQR hecht grote waarde aan ontwikkeling en groei van medewerkers, vandaar dat juist hiervoor voldoende ruimte wordt geboden. Bovendien streeft PQR altijd naar de hoogste partner- en certificeringstatussen in het algemeen, zo profiteren onze klanten dan weer van het hoogste mogelijke kennis- en expertiseniveau in de markt.
PQR telt inmiddels dus 3 MVP's. Ook bij andere PQR-partners, zoals VMware, Citrix, HP, RES Software en NetApp heeft PQR de beschikking over consultants, architecten en engineers met de hoogste mogelijke onderscheidingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3001206). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.