Managed hosting door True

Fujitsu en Citrix breiden partnerovereenkomst uit

 

Fujitsu Services en Citrix Systems breiden hun partnerovereenkomst uit op het gebied van virtual desktop infrastructure (VDI). Fujitsu gaat Citrix XenDesktop integreren in zijn virtual workplace infrastructure oplossingen. Daarnaast is Fujitsu van plan om Citrix XenServer toe te voegen aan zijn PRIMERGY blade servers.

Door deze partnerovereenkomst wordt XenDesktop één van de centrale technologieën in Fujitsu's producten en diensten op het gebied van Virtual Workplace en Managed Virtual Workplace. Klanten van Fujitsu kunnen hiermee desktops sneller beschikbaar stellen aan eindgebruikers; in een mum van tijd kunnen duizenden gepersonaliseerde desktops worden uitgerold. Bovendien worden alle desktops centraal beheerd.

Een ander onderdeel van de overeenkomst is dat Fujitsu's PRIMERGY RX en BX servers worden gecertificeerd voor Citrix XenServer. Zowel XenServer als de beheerfuncties van Citrix Essentials worden geïntegreerd met Fujitsu PRIMERGY serverbeheer. Klanten van Fujitsu en channel partners kunnen hierdoor bij één partij terecht voor alle hardware, software en diensten die nodig zijn voor het creëren en beheren van een dynamisch virtueel datacenter.

Beschikbaarheid
Fujitsu's Virtual Workplace en Managed Virtual Workplace met Citrix XenDesktop zijn beschikbaar vanaf augustus 2009. De datacentervirtualisatie-oplossingen van Fujitsu met Citrix XenServer en Citrix Essentials zijn begin augustus van dit jaar verkrijgbaar.

Voor meer informatie over deze producten en diensten, zie: http://ts.fujitsu.com/products/standard_servers/server_solutions/citrix.html

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3000631). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.