Managed hosting door True

Qwerty distributeur van HannsG monitoren

 

De inmiddels wel bekende Taiwanese monitor fabrikant HannsG heeft Qwerty in Oss benoemd tot distributeur.

HannsG is in vrij korte tijd gegroeid tot de top 5 en fabriceert diverse reeksen TFT monitoren voor verschillende marktsegmenten: Design - Centric - Lifestyle - Brand. Door vele vakbladen zijn de monitoren al onderscheiden. Ook zijn recentelijk netbooks en digitale fotolijsten aan het programma toegevoegd, die net als de TV's de merknaam HANNspree voeren. Beide merken vallen onder het moederbedrijf Hannstar Display Corporation.

Later dit jaar zullen meer producten worden toegevoegd, waaronder een 55" (1,40m) TV. Hiermee wordt  duidelijk geïllustreerd dat HannsG vertrouwen heeft in de markt en het geeft aan waartoe de fabriek in staat is.

Het bedrijf is hoofdsponsor van de motor kampioenschappen, die o.a.  in Valencia, Monza, Salt Lake City worden gehouden en sponsort ook de TT in Assen met een eigen team. Marketing is erg belangrijk.

Directeur Remko Rijs van Qwerty: "Met CTX hebben wij een groot marktaandeel op de monitor markt gekregen. Na hun faillissement hebben wij naarstig gezocht naar een capabele fabrikant voor LCD monitoren en TV's. Met HannsG, die 4 Europese magazijnen en 8 service locaties heeft, zijn wij zeker van verdere groei in de TV/monitor markt. Wij hebben intussen een aantal 18-28" TFT monitoren in voorraad genomen, evenals de fotolijsten en mini notebooks. Aantrekkelijk is dat veel monitoren zijn uitgerust met zowel VGA als digitale HDMI aansluiting."

Meer informatie vindt u op www.qwerty.eu, waar u ook de producten kunt vinden, die Qwerty inmiddels op voorraad heeft genomen, zodat ze direct besteld kunnen worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2999658). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.