Managed hosting door True

UC4 neemt SENACTIVE over

 

UC4, leverancier van oplossingen voor workload-automatisering en job scheduling, neemt SENACTIVE over.

Traditionele workload automation-technologieën zijn ontwikkeld om batch processingtaken en strak geplande processen binnen een zeer gestructureerde omgeving te beheren. Omdat ondernemingen hun activiteiten steeds meer naar online verplaatsen, wereldwijde supply chains beheren en IT-infrastructuren als dienst afnemen, hebben zij behoefte aan automatiseringsoplossingen die complexe, onderling afhankelijke events in real-time kunnen waarnemen en hierop direct in kunnen spelen. De combinatie van de technologieën van UC4 en SENACTIVE voegt de mogelijkheden van real-time monitoring en analyse toe aan IT-automatiseringsprocessen.

"UC4 levert als eerste een Intelligent Service Automation-oplossing", aldus Lennaert de Jong, sales manager Benelux & Nordics bij UC4. "Omdat klanten een mix van on-premise, virtuele en cloud computing-omgevingen inzetten, hebben zij de behoefte om taken, processen, applicaties en diensten te automatiseren. De combinatie van UC4 en SENACTIVE voegt een essentiële laag van intelligence toe aan het automatiseren van bedrijfskritische IT-processen."

"Wij zien er erg naar uit samen te gaan met de leider binnen Workload Automation", aldus Dr. Josef Schiefer, co-founder van SENACTIVE en vice president development bij UC4. "Vanaf nu profiteren UC4-klanten van het verbeterde inzicht in hoe zij hun IT-infrastructuur kunnen optimaliseren met IT-diensten die goedkoper en beter te beheren zijn."

SENACTIVE's producten zullen worden verkocht onder de merken UC4 Decision en UC4 Insight. UC4 Decision is een krachtige complex event processing-tool die duizenden events per seconde kan verwerken, gebaseerd op vooraf gedefinieerde procesmodellen om zo real-time intelligence aan geoptimaliseerde IT-infrastructuren te leveren. UC4 Insight is een bekroonde pattern mapping en geavanceerde virtualisatietool die op een intuïtieve manier event-patronen zichtbaar maakt om snel en op de juiste manier actie te kunnen ondernemen.

Beide producten zijn vanaf heden beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met uw contactpersoon bij UC4, uw geautoriseerde UC4-partner of kijk op www.uc4.com

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2999205). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.