Managed hosting door True

Samenwerking Javocom en Marktrade

 

Samenwerken

Javocom en Marktrade hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de distributie van Jettec printer supplies in Nederland. De samenwerking maakt Javocom tot de exclusieve verdeler van de Jettec printer supplies naar met name de computerdetailhandel.

Met deze samenwerking wil Javocom omzetgroei in de categorie printer supplies behalen. "Met het merk Jettec bieden wij onze dealers een sterk merk alternatieve inktcartridges waarmee zij kunnen profiteren van de groeiende vraag naar goedkopere printoplossingen vanuit de consument en kleinzakelijke klant", aldus Jan Vonk, algemeen directeur van Javocom.

"Jettec biedt een compleet assortiment inktcartridges in een uitstekende blisterverpakking. De eindgebruiker krijgt meer printcapaciteit en/of een lagere aanschafprijs dan een originele cartridge en met een vergelijkbare kwaliteit. Daarnaast bieden wij de dealer zeer aantrekkelijke marges met concurrerende winkelprijzen. Jettec is een merk waarmee de winkelier zich kan onderscheiden omdat het niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar is".

Jettec is het merk van de Engelse fabrikant DCI Ltd. en sinds 1983 aanbieder van printer supplies. Jettec wordt in meer dan 70 landen wereldwijd gedistribueerd en is in de thuismarkt het Verenigd Koninkrijk marktleider in alternatieve inkjet printer supplies. Meer informatie vindt u op www.jettec.com.

Met deze samenwerking versterkt Marktrade haar distributie naar het computervakkanaal.
"Wij willen groeien met Jettec printer supplies in de computerdetailhandel en hebben in Javocom een professionele groothandelspartner gevonden. Bij Javocom staat de aandacht voor de dealer voorop wat volledig aansluit bij ons distributiebeleid voor Jettec", aldus Dirk Muller, mede-eigenaar van Marktrade. "Wij zijn al sterk aanwezig in de markt voor huismerk printer supplies van winkelketens en willen tevens verder groeien met het merk Jettec in de Benelux."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2996428). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.