Managed hosting door True

Portland ziet verkoop back-up oplossingen groeien

 

Daar waar de verkoop van servers in de Benelux de laatste tijd stagneert, ziet softwaredistributeur Portland Europe nog voldoende groeimogelijkheden. Vooral met Acronis.

Als Value Added Distributeur en Education Partner van Acronis voor de Benelux heeft Portland tegen de marktontwikkeling in, de omzet uit back-up oplossingen fors zien stijgen. Kim van Brugge, algemeen directeur van Portland Europe, verklaart de positieve resultaten door de intensieve investeringen in kennis van de resellers.

Portland Europe is sinds 2005 partner van Acronis en heeft inmiddels in Nederland en België een uitgebreid netwerk van resellers opgebouwd en getraind. Het bevorderen van markt- en klantkennis van resellers vormt de basis van de strategie van de onderneming. Naast opleidingstrajecten verzorgt Portland ook de pre-sales en support voor Acronis in de Benelux. Portland is van mening dat resellers alleen onderscheidend kunnen zijn, wanneer zij beschikken over voldoende expertise om de klant advies op maat te kunnen geven. Binnen een competitieve markt wordt dit effect versterkt, doordat klanten zich kritischer opstellen.

De belangstelling voor het Acronis trainingsprogramma is groot en inmiddels is de mijlpaal van 250 inschrijvingen bereikt. Robin Verschoor van CAB holland, (Acronis Certified Partner) heeft zich ook voor de eerst volgende trainingsmogelijkheid ingeschreven: "Wij zien dat er ondanks het huidige economische klimaat een grote behoefte is aan goede oplossingen voor back-up en recovery. Om klanten juist te kunnen adviseren, is het zaak om bij te blijven op het gebied van productontwikkelingen. De trainingen die Portland verzorgt voor Acronis zijn hiervoor een uitstekend instrument."

Portland Europe verwacht, nu de nieuwe versie van Acronis beschikbaar komt, dat de vraag naar trainingen de komende maanden flink zal toenemen. Om aan de grote vraag vanuit de markt te kunnen blijven voldoen, zoekt Portland nog altijd naar nieuwe resellers. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: www.portland.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2989666). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.