Managed hosting door True

Partnership tussen Parallels en The Planet

 

Parallels - specialist in virtualisatie- en automatisering -- en The Planet, wereldwijd marktleider op het gebied van IT Hosting, bieden het hosting reseller kanaal van The Planet vanaf vandaag een speciale promotiebundel aan.

Deze bundel omvat een combinatie van Parallels Plesk Panel en Parallels Plesk Billing. Het Midden- en Klein Bedrijf (MKB) zal tijdens de campagne een gratis promotiebundel ontvangen van The Planet's Alpha Monitoring Service, aangevuld met Parallels Panel met 100 domeinen. Door deze actie kunnen klanten de bundel één maand lang gratis downloaden via alle specifieke servers inclusief 24/7 server- en service-monitoring.

"The Planet en Parallels willen resellers ondersteunen bij het verbeteren van de winst op hosting", zegt Urvish Vashi, general manager van The Planet's Dedicated Server branche. "Weinig organisaties hebben de mogelijkheid om een promotionele actie van dit formaat te kunnen starten. Door de sterke punten van Parallels Panel en Parallels Billing te combineren met de bedrijfskwalitatieve data centra en het netwerk van The Planet is ons resellerkanaal verzekerd van toegang tot de meest competitieve en beste technologie die op dit moment beschikbaar is."

Via deze promotie wordt het resellerkanaal van The Planet een hostingoplossing geboden die specifiek is gericht op het MKB. Voor meer details over deze campagne, zie: www.theplanet.com/parallels-plesk-offer.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2988872). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.