Managed hosting door True

Verkoop Xtreamer van start in de Benelux

 

Sinds de annoncering van de Xtreamer Full HD Mediastreamer begin juni dit jaar staan de forums er bol van, 'Hoe is het mogelijk dat zo'n kleine mediastreamer voor zo'n aantrekkelijke prijs de functionaliteiten levert die het belooft?'. Met de annoncering startte de directe online verkoop van de Xtreamer en binnen enkele weken was de eerste batch uitverkocht.

Deze mediastreamers worden gedurende deze week geleverd bij de consument. Vanaf heden is het tevens voor wederverkopers en resellers mogelijk om de Xtreamer te bestellen zodat zij in augustus de eerste zullen zijn die hun klanten hiermee kunnen verblijden.

‘Er is een ware run ontstaan op alles wat met Xtreamer te maken heeft, we zijn er zelf ook aangenaam door verrast,' aldus Mark Appel, Managing Director van Xtreamer. ‘De meest vreemde geluiden deden zich in de markt de ronde omdat men het voor onmogelijk hield wat wij hebben neergezet. Met de eerste leveringen deze week aan de consument en aan journalisten voor reviews laten we zien waar de afgelopen maanden keihard aan gewerkt is.' De Xtreamer luidt een nieuw tijdperk in op het gebied van mediastreamers. Vanaf nu ligt het binnen ieders handbereik om films, foto's en muziek vanaf de PC op de TV af te spelen in Full High Definition. De functionaliteiten die de Xtreamer biedt zijn normaliter uitsluitend te vinden in spelers die het veelvoudige kosten dan de Xtreamer.

Xtreamer is voortgekomen uit een samenwerking tussen diverse partijen waaronder Mvix, Unicorn en Realtek. Het is een nieuw merk dat wordt gepositioneerd naast Mvix gericht op een breed publiek dat zichzelf ondersteunt door middel van forums en het met elkaar uitwisselen van ervaringen. ‘Wij verwachten dat de belangrijkste afzetkanalen online webwinkels zullen zijn alhoewel wij niet uitsluiten dat de Xtreamer na verloop van tijd tevens in de winkel te vinden is. Het is een product dat perfect aansluit bij de huidige tijdsgeest, het voorziet in een behoefte bij de klant voor een zeer aantrekkelijke prijs.' sluit Appel af. Wederverkopers en resellers kunnen per direct de Xtreamer bestellen met de bijbehorende WiFi-N USB dongles. Zij dienen zich hiervoor te wenden naar Mvix Benelux via info@mvixbenelux.com waar prijslijsten en leveringsvoorwaarden kunnen worden opgevraagd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2988837). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.