Managed hosting door True

Fred Gerritse volgt Rene Oskam bij Cisco op

 

Fred Gerritse is de nieuwe channelmanager bij Cisco Nederland. Hij volgt Rene Oskam op die de netwerkleverancier heeft verlaten.

Na vier jaar bij Cisco in verschillende posities actief te zijn geweest, trad Rene Oskam per 1 juli 2009 uit dienst.

Fred Gerritse was eerder bij Cisco actief als directeur mkb. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de uitbouw en verdere ontwikkeling van het Cisco-partnerkanaal voor het mkb. Met de aanstelling van een directeur specifiek voor het mkb wil Cisco zijn mkb-partners helpen om hun klanten nog beter van dienst te zijn.

Fred Gerritse heeft hiervoor bij MRO Industries gewerkt, waar hij verantwoordelijk was voor het MKB in de Benelux. MRO Industries is een Europees technisch handelshuis voor industriële bedrijven dat technische maintenance repair & operations (MRO)-producten en -diensten aanbiedt. Daarvoor had Gerritse diverse directiefuncties binnen de Nederlandse ict-distributeur Copaco, waar hij 5,5 jaar werkzaam was. In zijn laatste functie bij Copaco was Gerritse medeverantwoordelijk voor de nationale en internationale groeistrategie

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2988182). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.