Managed hosting door True

Raiffeisen Informatik laat zich gelden bij PC-Ware

 

De Oosterijkse Investeringsmaatschappij Raiffeisen Informatik laat zich de laatste weken gelden bij IT-Dienstverlener PC-Ware, waar het een meerderheidsaandeel van 73,6 procent heeft. De directie van PC-Ware is vervangen en de licentiespecialist wordt misschien van de beurs gehaald.

Dit meldt de Duitse CRN. Ceo Knut Löschke, die PC-ware in 1990 begon, en cfo Tillmann Blascke moesten na 20 dienstjaren PC-Ware verlaten omdat ze niet eens konden worden over de nieuw te volgen strategie. Raiffeisen heeft een nieuw directieteam samengesteld. De nieuwe ceo is Klaus Elsbacher die nu een nieuwe strategie aan het opbouwen is. Hierbij wordt gedacht om PC-ware van de beurs te halen.

Knut Löschke schrijft bij het verlaten van PC-Ware in een email aan zijn werknemers dat de nieuwe aandeelhouder een hogere performance eist en zich richt op nieuwe focusgebieden. Ook komt er een andere stijl van leidinggeven en ondernemingscultuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2985709). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.